1 Mart 2013 Cuma

Bingöl Üniversitesi ödüllü "Logo tasarım yarışması" düzenliyor

Bingöl Üniversitesi ödüllü "Logo tasarım yarışması" düzenliyor
BİNGÖL - Bingöl Üniversitesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü`nden yapılan yazılı açıklamada, Üniversitenin logo tasarım yarışması düzenleyeceğini belirtti.


Yarışmanın 11 Şubat 2013 tarihinde başlayacağı ve 15 Mart 2013`de sonuçlanacağını ifade edilen açıklamada, "Birinciye 3 bin TL ödül verilecek. Yarışmanın sonuçları; 2 Nisan- 22 Nisan tarihleri arasında seçici kurul tarafından değerlendirildikten sonra, 24 Nisan`da kamuoyuna duyurulacak. Adaylar en fazla üç adet çalışma ile katılabilir. Birden fazla kişinin ortak bir çalışma ile yarışmaya katılması durumunda ise, tasarım sahiplerinden her birinin tüm hakları saklı olmak üzere, yalnızca birinin temsilci olarak belirlenmesi gerekmektedir. Katılımcının reşit olmaması durumunda, yasal temsilcisinin yazılı izninin sunulması gerekmektedir" ifadeleri kullanıldı. 

Açıklamada, logo tasarımının yapı boyutu ile ilgilide şu bilgiler verildi:"Tasarımların büyültülüp küçültüldüğünde görselliğinin bozulmayacağı şekilde hazırlanması gerekmektedir. Bu nedenle her tasarım A4 (21 x 29,7cm.) ebadında, beyaz zemin üzerine uzun kenarı 15 cm`yi geçmeyecek şekilde yerleştirilecek, kâğıdın alt kısmında tasarımın küçültülmüş renkli ve siyah-beyaz şekilleri, kısa kenarı 25 mm`den büyük olmayacak şekilde yer alacaktır. Çıktılar, paspartusuz biçimde, karton, fotoblok vb. malzemeye yapıştırılmadan teslim edilecektir. Çalışmalar ayrıca aşağıda belirtilen teslimat adresine CD`ye yüklenmiş Postscript (Freehand, Illustrator, Corel Draw formatında photoshop (.psd) ve 300dpi jpg/gif) olarak teslim edilmelidir. Dereceye girmeyen tasarımlar başvuru sahiplerinin talep etmeleri halinde iade edilecektir. 1 ay içerisinde alınmayan yapıtlardan sorumluluk kabul edilmez" denildi. (Nihat Kanat-İLKHA)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

google-site-verification: google09d5249aad94cef1.html