26 Ekim 2012 Cuma

KITCHENARTIST ŞİŞE TASARIM YARIŞMASI


KITCHENARTIST NEDİR?
Kitchenartist, Kitchenette’in Pepsi ile birlikte düzenlediği tasarım yarışmasıdır. Yarışmanın amacı, Kitchenette’lerde ve diğer tüm Istanbul Doors Group işletmelerinde servis edilecek Pepsi ve Pepsi Light şişelerini giydirerek en güzel tasarımla buluşturmak!
Son Başvuru:31.10.2012



Kitchenartist tasarım yarışması “Ben bunu yaparım!”diyen ve hayal gücüne güvenen herkese açık.
-Kazanan tasarım 1 yıl boyunca Pepsi şişelerinde kullanılacak. Tasarımcısı ise hem ödüller kazanacak hem de tasarımının tüm Kitchenette’lerde ve diğer Istanbul Doors Group işletmelerinde servis edilmesinin gururunu yaşayacak!
- Yarışma, Doors Holding Anonim Şirketi ile Pepsi Cola Servis ve Dğt. Ltd. Şti.’nin ortak olarak düzenlenmiş olup, www.kitchenartist.com.tr adresli internet sitesi üzerinden gerçekleştirilecektir.Yarışma 25.07.2012 tarihinde başlayıp 31.10.2012 tarihinde ve saat 18:00’de sona erecektir.
-Yarışmaya katılım ücretsizdir. Yarışma, 18 yaşın üzerindeki Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının bireysel katılımına açıktır, her tasarımın en fazla bir sahibi olabilir.
- Katılımcıların yarışmaya katılması için www.kitchenartist.com.tr internet sitesinde yer alan katılım formun eksiksiz ve doğru olarak doldurmuş olmaları şarttır.
-Yarışma birincisine KDV dahil 1.000-TL (Bin-Türk Lirası değerinde “Kitchenette Hediye Çeki” ve SONY DSC hx200,
-Yarışma ikincisine KDV dahil 500-TL (Beşyüz-Türk Lirası değerinde “Kitchenette Hediye Çeki” ve SONY DSC w690,
Yarışma üçüncüsüne KDV dahil 250-TL (İkiyüzelli-Türk Lirası değerinde “Kitchenette Hediye Çeki” ve SONY DSC w610 verilecektir.
Katılmak  İçin;

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

google-site-verification: google09d5249aad94cef1.html